5 minuutjes

Foto’s van zonsondergangen: either you love them or you hate them, om het maar eens lekker on-Nederlands uit te drukken. Ik behoor tot de eerste categorie en het leuke is, dat zodra ik er eentje op Facebook post, ik precies zie wie dezelfde voorliefde deelt. Sterker; ik heb inmiddels een ware schare fans op dit gebied!

Zeg een mooie zonnige dag. Zeg vijf uur in de middag op kantoor. Zeg ik zie vanuit mijn ooghoek een paar collega’s met hun smartphone tegen het raam geplakt staan. Zeg ik laat collega’s weten “5 minuutjes, dan ben ik terug”. Zeg ik ren de lift in die naar de 17e etage schiet. Zeg ik zie daar een allemachtig prachtig mooie oranje lucht. En zeg ik ben weg. Klik klik klik klik.

“5 minuutjes?” grappen mijn collega’s, als ik even heel veel later weer op mijn plek zit. Ik glimlach, want ik weet dat zij stiekem mijn grootste fans zijn. Dus speciaal voor hen, alle andere trouwe Facebook-likers en iedereen die snakt naar wat kleur in deze grauwe grijze week: zo was het de afgelopen maand. En het was wonderschoon.

Een reactie op “5 minuutjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s