Gouden jaren

Volgens mijn bloglezers ga ik gouden jaren tegemoet! Zij die oud en wijs zijn kunnen het weten.

Bureau De Redactie had nog maar nauwelijks mijn winnende blog ‘Changement‘ gepubliceerd, of de felicitaties stroomden binnen. Leuk om te lezen dat mijn verhaal herkenbaar was, nog leuker te lezen dat ik nooit meer mag stoppen met bloggen, maar het meest verrassend waren toch wel de reacties van een handvol 40-plussers, de meesten bijna 50. ‘Oudere jongeren’, zoals eentje hun generatie met een mooie klassieker bestempelde. Als ik dacht dat het leven bij 35 begon, had ik het mis. Het leven start minimaal bij 40, maar met 50 is het subliem. ‘Geen bewijsdrang meer’, heerlijk!  ‘Een voortdurend stijgende lijn in mijn leven’. ‘Mezelf nog nooit zo goed en vrij gevoeld!’

Lieve lezers, geen idee of ik over 15 jaar nog blog, maar mocht het zo zijn, dan hebben jullie een verhaal van mij tegoed.
Goudstaven
En wat ben ik blij dat ik uiteindelijk toch aan deze wedstrijd heb meegedaan! Ik wilde eerst helemaal niet, omdat ik – o, kritisch ding dat ik ben – het thema echt suffer dan suf vond. De belangrijkste les die je dit jaar hebt geleerd. Daar moest het over gaan. Ik voelde me net een 12-jarige die van haar juf of meester een opstel moest schrijven. En daar had ik helemaal geen zin in. Maar ja, dan gaat het uiteindelijk toch kriebelen, en kom je erachter dat ook rare thema’s raak kunnen uitwerken.
Nu mag ik dan komende maanden een workshop naar keuze volgen. Eentje wordt het in ieder geval niet: ‘Columns en blogs schrijven’. Maar er blijft genoeg over. Ben ik straks naast blogdeskundige ook zomaar beeldexpert, Googlekenner, SEO-specialist, webadviseur.

Ik zie het al: de stijgende lijn is zich al helemaal aan het inzetten…

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s